user_mobilelogo

Particulier netwerkbeheer

Steeds meer particulieren hebben thuis een netwerk om de computers van gezinsleden te verbinden. Ook zijn steeds meer thuiskantoren te vinden. Het is een noodzaak geworden om deze kleinere servers goed te beveiligen. Hackers liggen op de loer om uw gegevens te stelen.
Een virusscanner alleen is niet meer voldoende. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. U zult zien dat de kosten van herstel niet opwegen tegen die van goed preventief onderhoud.

Heeft u een andere vraag, neem dan direct contact op!

 

Particuliere netwerkbeheer diensten

Advies

KICT advies is er voor iedereen die tegen de problemen aanloopt met zakelijk computergebruik.

Of het nu gaat om advies over aanschaf of onderhoud gaat van een losse pc óf een kompleet netwerk, KICT luistert en adviseert. Daar blijft het niet bij. Na het advies volgt de installatie, de opbouw en desgewenst ook het onderhoud. U kunt zich volledig richten op die aspecten die voor u belangrijk zijn: het ondernemen. KICT zorgt voor de computers en het netwerk.

Voor meer informatie neemt u hier met KICT contact op. 

Revisie/Onderhoud

 

Voor revisie en onderhoud van computers biedt KICT een uitstekende service. Privacy is een begrip bij KICT.
Wij begrijpen dat bijna alle internet gebruikers wel eens een virus of spam binnen haalt. Wij schonen uw computer op en stellen deze in voor hernieuwd gebruik. Wij zorgen er voor dat er geen gegevensverlies optreedt.

U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice.
Vo
or meer informatie neemt u hier contact op met KICT.

Haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice is ter ondersteuning en voor alle klanten beschikbaar.

Wij halen en brengen de computers of randapparaat graag bij u op. 

Vervolgens ontvangt u een reparatievoorstel en kostenindicatie. Indien akkoord, wordt deze uitgevoerd. Wanneer alles weer prima werkt wordt de computer weer naar de klant worden gebracht. Bij de aflevering zal de documentatie met de opdracht en handelingen bijgeleverd worden.

Wij bezorgen ook bestellingen van nieuwe hardware of software en kunnen deze ter plaatse aansluiten of installeren.

Bezorggebied is regio Zuid-Holland. In uitzonderlijke gevallen ook daar buiten. Voor meer informatie neemt u hier contact op met KICT.

Telefonische hulp

De KICT servicedesk helpt iedere gebruiker met telefonisch ondersteuning bij veel problemen.

De servicedesk van KICT biedt een 24x7 ondersteuning. Op de helpdesk is altijd iemand aanwezig om direct te helpen.  Mocht het nodig zijn, dan komt er iemand bij u langs, of u maakt gebruik van haal- en brengservice.

Voor meer informatie neemt u hier met KICT contact op.

Op afstand virus verwijderen

KICT biedt een online service om uw computer en/of netwerk op afstand te onderhouden. Met uw toestemming nemen wij uw computersysteem op afstand over te nemen en te analyseren en repareren. 
De KICT servicedesk houdt alle werkzaamheden en handelingen bij en documenteert deze voor de klant. Bij KICT begrijpen we dat privacy een belangrijke factor is bij deze handelingen. 

Voor meer informatie neemt u hier met KICT contact op.

Installatie van hardware/software

Installeren van hardware of programma's is voor KICT een dagelijkse bezigheid. Bij het reviseren van oudere computers kan vaak toch een nieuwere Windowsversie worden geïnstalleerd. Dit scheelt in de kosten en is meestal met beperkte aanpassing aan de PC te realiseren. Computers stellen wij samen in onze geavanceerde werkplaats. U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Voor meer informtie neemt u hier contact op met KICT.

Beveiligen netwerk

Heeft u een WIFI of LAN netwerk? Dan is een virusscanner alleen niet voldoende.
Wij komen graag bij u langs uw netwerk te beveiligen. Na afloop van de opdracht krijgt u alle instellingen en wachtwoorden gedocumenteerd aangeleverd. Bij KICT begrijpen we dat privacy en vertrouwen belangrijk zijn. 

Voor meer informatie of een afspraak neemt u hier met KICT contact op. Voor meer informtie neemt u hier contact op met KICT.

Installatieservice

Het juist laten werken van een computersysteem begint bij een juiste installatie.

Voor het installeren van zowel nieuwe apparatuur als programma’s bent u bij KICT aan het juiste adres. KICT levert service voor alle merken hardware en software. Installatie kan op uw werkplaats of in eigen geavanceerde ruime werkplaats. 
KICT biedt tevens een goede online ondersteuning om op afstand software te installeren en te onderhouden.

Voor meer informatie neemt u hier met KICT contact op. 

Afstellen en foutopsporing

Voorkomen is beter dan genezen. Een storende fout kan fatale gevolgen hebben: trage computers of verloren geraakte bestanden.

Het afstellen van hardware software combinaties voor een netwerkinformatiesysteem is van belang om de maximale capaciteit eruit te halen. 

KICT optimaliseert traag werkende computers. Veel gebruikers realiseren niet dat het verbeteren en aanpassen vaak goedkoop is te realiseren. Resultaat: snellere systemen. Bovendien is het voor alle gezinsleden een plezier om achter een soepel werkende pc te zitten!

Voor meer informatie neemt u hier contact op met KICT.

Onderhoud netwerken

Een netwerk zonder onderhoud is als een auto zonder benzine….

Het beheren, organiseren, ontwerpen en afstellen van netwerk is voor KICT een dagelijkse bezigheid. 
U bent hierdoor verzekerd van de meest actuele kennis voor uw systeem. Degelijke kennis is erkend door Microsoft en Cisco met een certificaat . Deze middelen zorgen voor een optimale beveiliging en dataflow voor dataverkeer in netwerkomgevingen.

Voor meer informatie neemt u hier contact op met KICT.

Bestanden overzetten

Bij de aanschaf of veranderingen van computers is het mogelijk uw oude bestanden en gegevens over te zetten. Bij KICT kan dat op afstand of bij u thuis.
Bij KICT begrijpen we dat privacy en vertrouwen van belang zijn bij deze handelingen. U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Voor meer informatie neemt u hier contact op met KICT.

Computer gehackt?

Cyber crime wordt een steeds groter probleem. KICT kan hier helpen de oplossing te vinden. KICT kan voor u uitzoeken wie, wat of waar er gerommeld is met uw gegevens. 

KICT biedt forensisch onderzoek aan voor klanten of gebruikers die het slachtoffer zijn geworden van inbraak/diefstal of geïnfecteerd zijn door een virus of spam. Met deze onderzoeken kan KICT achter alle informatie komen die nodig zijn om bewijs te leveren. Beter is natuurlijk te voorkomen dat op uw PC wordt ingebroken!

Voor meer informatie neemt u hier contact op met KICT.