user_mobilelogo

Aanschaf computer

Kiezen van een nieuwe computer is vaak lastig.
De keuze is voor velen onoverzichtelijk groot. Iemand die hier niet dagelijks mee bezig is kan verdwalen in het aanbod.
KICT helpt de juiste keuze maken!

Met een handig stappenplan wordt u geadviseerd. Meegewogen wordt wat u met de computer gaat doen. Zakelijk of privé gebruik. Wordt het een laptop of een enkelvoudige (stand alone) computer? Wanneer kies je voor een workstation? 

GRATIS ADVIES
Het advies van KICT is kosteloos en vrijblijvend. Dit advies kan resulteren in een aanbieding bij een bestaande retailer, maar kan ook resulteren in een  maatwerk systeem, naar uw wensen.

Voor de keuze en aanschaf voor netwerkservers en de werkplekken gelden andere condities.

Heeft u een andere vraag, neem dan direct contact op!

 

Hulp bij aanschaf computer

Wat is een basis-computer?

Hiermee kunt u, zoals de naam al zegt, de meest voorkomende werkzaamheden uit te voeren: tekstverwerken, spreadsheets maken, administratie, internet en e-mailen, eenvoudige spellen. Alle moderne computers beschikken over voldoende reserve om leuke spellen te spelen en foto’s/video’s op te slaan.

Voor een advies neemt u hier met KICT contact op. 

Wanneer een tablet?

De tablet is nog steeds geen echte vervanging van de computer, maar biedt veel basis programma’s. De tablet wordt meestal gebruikt naast de computer, lekker lui op de bank surfen over het internet, social media en online films bekijken.
De keuze is verder welk besturingssysteem u gaat gebruiken: Windows, Apple OS of Android.

Voor een advies neemt u hier met KICT contact op.

Wat is de ultieme computer?

Die grens schuift vrijwel dagelijks op. Wat nu het Beste en het Mooiste is, is over een half jaar achterhaald. Gebruikers passen hun systeem frequent aan.
De ultieme computer heeft geen compromissen: de grootste schermen (vaak meerdere aan elkaar gekoppeld), de snelste processors, de grootste en snelste harde schijven en programma’s waarvan vele ‘gewone gebruikers’ niet eens weet dat deze bestaan. Dergelijke computers worden ingezet door professionele gamers maar ook op multi-media werkplekken van ontwerpers en architecten, spelontwerpers. Sommige computers moeten met een waterkoelingsysteem op werktemperatuur gehouden worden.

Voor een advies neemt u hier met KICT contact op. 

Installatie van hardware/software

Installeren van hardware of programma's is voor KICT een dagelijkse bezigheid. Bij het reviseren van oudere computers kan vaak toch een nieuwere Windowsversie worden geïnstalleerd. Dit scheelt in de kosten en is meestal met beperkte aanpassing aan de PC te realiseren. Computers stellen wij samen in onze geavanceerde werkplaats. U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Voor meer informatie of een afspraak neem u hier met KICT contact op. 

Wat heb ik werkelijk nodig?

Wat heb ik werkelijk nodig om lang vooruit te kunnen?

Dat antwoord is niet vooraf te formuleren. Probeer uw wensen op te schrijven en bel of e-mail met KICT en u krijgt een passend voorstel.

Voor een advies neemt u hier met KICT contact op.

 

Haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice is ter ondersteuning en voor alle klanten beschikbaar.

Wij halen en brengen de computers of randapparaat graag bij u op. 
Vervolgens ontvangt u een reparatievoorstel en kostenindictiatie. Indien akkoord, wordt deze uitgevoerd. Wanneer alles weer prima werkt wordt de computer weer naar de klant worden gebracht. Bij de aflevering zal de documentatie met de opdracht en handelingen bijgeleverd worden.

Wij bezorgen ook bestellingen van nieuwe hardware of software en kunnen deze ter plaatse aansluiten of installeren.

Bezorggebied is regio Zuid-Holland. In uitzonderlijke gevallen ook daar buiten. Voor meer informatie neemt u hier contact met ons op. 

U laat uw kostbare aanschaf toch wel veilig vervoeren?
Voor een advies neemt u hier met KICT contact op. 

Installatieservice

Het juist laten werken van een computersysteem begint bij een juiste installatie.

Voor het installeren van zowel nieuwe apparatuur als programma’s bent u bij KICT aan het juiste adres. KICT levert service voor alle merken hardware en software. Installatie kan op uw werkplaats of in eigen geavanceerde ruime werkplaats. 
KICT biedt tevens een goede online ondersteuning om op afstand software te installeren en te onderhouden.

Voor meer informatie neemt u hier met KICT contact op. 

Bestanden overzetten

Bij de aanschaf of veranderingen van computers is het mogelijk uw oude bestanden en gegevens over te zetten. Bij KICT kan dat op afstand of bij u thuis.
Bij KICT begrijpen we dat privacy en vertrouwen van belang zijn bij deze handelingen. U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Voor een advies neemt u hier met KICT contact op. 

Wordt het een (basic) laptop? ...

... een tablet ...

... of wordt het maatwerk bouwen?